уторак, 18 јуна, 2024
vesti online

HOROR U BELOJ PALANCI

HOROR U BELOJ PALANCI

Otac i sin do smrti tukli majčinog ljubavnika

Autor: Alo.rs | 30.03.2015 – 01:09:00h | Komentara: 4

Dejan Dimitrijević iz Bele Palanke je preminuo nakon što su mu četvorica maskiranih napdača upala u kuću i tukla ga do smrti.

Američka policija SAD | Foto: Profimedia

Ilustracija | Foto: Profimedia

Brzom akcijom policije svi osumnjičeni su privedeni. Uhapšeni su Miodrag Đorić i njegov sin Nikola (21) iz Bele Palanke, kao i A. T. (22) iz Kuršumljie i I. S. (37) iz Merošine.

Đorić i njegov sin se sumnjiče da su svirepo ubili Dimitrijevića, i to zbog toga što je bio u tajnoj vezi sa Đorićevom bivšom suprugom, a Nikolinom majkom Marinom, dok su im A. T. i I. S. pomogli u izvršenju zločina.

Četvorka je maskirana upala u kuću Dimitrijevića u noći između subote i nedelje. Njegovu suprugu su vezali i zatvorili u sobu, a zatim su napali Dimitrijevića koga su takođe vezali.

Nakon što je Dimitrijević izgubio svest od batina, napadači su pobegli, a supruga je uspela da se oslobodi i pozove policiju i hitnu pomoć. Dimitrijević je uskoro podlegao povredama, a policija je nedugo potom uhapsila osumnjičene.

U kolima u kojima je pronađen Nikola Đorić pronađeni su pištolj, krvava odeća, čarape koje su napadači koristili kao fantomke, plastične rukavice kao i selotejp sa tragovima krvi.

Nikola je, kada je suočen sa dokazima, priznao zločin, piše „Informer“.

On je rekao da je nakon zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš. Uhapšeni su tvrdili da nisu imali nameru da ubiju Dimitrijevića već da se tuča otela kontroli.