четвртак, 13 јуна, 2024
vesti online

Kratak pregled ludila

Kratak pregled ludila

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Izvor: www.dailymail.co.uk

Daljinski upravljač nije nađen kod Olsi Rame. Nije uopšte nađen. Nije ni tražen jer su znali kod koga je (kod njihovih pajtaša). Treba pitati one (RTS, DB-92, Kurir, V.Novisti, Žurnal, Šlic &Co.) koji su lansirali lažnu vijest o hapšenju i nalasku daljinskog, moraju da kažu izvor informacija jer se radi o bezbjedonosnom problemu

Pošljednja zvanična posjeta premijera Albanije Srbiji (SFFJ) bila je 1948. godine, ako ne računamo spekulacije o navodnoj tajnoj posjeti Envera Hodže Beogradu 1967.g. poslije vojnog puča u Grčkoj i stacioniranja jedne divizije yu-vojske u punoj bojevoj gotovosti u Makedoniji blizu albanske granice.

Za 22. oktobar je najavljena i dugo reklamirana posjeta premijera Albanije Srbiji i unapređenje odnosa. Takav razvoj događaja dobio veliku podršku EU.

Nijesu svi u Srbiji radi ni kadri da bar protokolarno-prijateljski dočekaju tog gosta.
Na prvom mjestu su:
– rusofilistejci i putinolizači;
– inspiratori i logističari ubistva Z. Đinđića;
– bezbjedonosne strukture koje se suprotstavljaju A. Vučiću;
– vojne, policijske i političke strukture koje se protive evrointegracijama Srbije;
– civilna i vojna SB;
– Srpska zilotska crkva;
– T.Nikolić, I.Dačić &Co. i razne kustokoštunjave spodobe.

Izvor: Дарт Вејдер – кандидат за преЦедника/ Facebook

Utakmica:
1. Dronovi i slično – rješenje problema je u isključivoj nadlježnosti organizatora a ne igrača.
Sudija nakratko prekida igru (ne utakmicu) dok lica zadužena za bezbjednost ne uklone suvišan predmet (letjelicu). Ista procedura kao kada na teren uleti pjevac ili pas (životinja).

2. Dron je bio običan (jeftina verzija) i bez kamere, a istim nije ni moglo da se upravlja sa stadiona, već iz okoline (neka susjedna zgrada ili automobil).
Daljinski upravljač nije nađen kod Olsi Rame. Nije uopšte nađen. Nije ni tražen jer su znali kod koga je (kod njihovih pajtaša).

Treba pitati one (RTS, DB-92, Kurir, V.Novisti, Žurnal, Šlic &Co.) koji su lansirali lažnu vijest o hapšenju i nalasku daljinskog, moraju da kažu izvor informacija jer se radi o bezbjedonosnom problemu.

To što su se neke grupe Albanaca (jedna iz Skoplja i druga iz Švajcarske) hvalile da su one lansirale dron je više podjebavanje nego vjerovatnoća.

3. Otimanje i fizički sukob igrača oko platna (zastave) podliježe kazni (ev. žuti kartoni) igračima (dvojica Albanaca + ??) koje izriče sudija i eventualno disciplinska komisija UEFE naknadno. I ostali igrači koji su učestvovali u tuči mogu biti kažnjeni određenim brojem pauziranja.

4. Upad rezervnih igrača Srbije i fizički obračun sa albanskim igračima podliježe sankcijama koje će izreći Disc.komisija UEFE organizatoru utakmice (FSS).

5. Učešće redara u napadima na albanske igrače podliježe kažnjavanju organizatora utakmice (FSS) novčano i zabranom igranja izvjesnog broja utakmica na tom terenu.

6. Upad navijača i njihovo fizičko obračunavanje sa gostujućim igračima za posljedicu ima obavezno kažnjavanje organizatora (FSS) novčano i izvjesnim brojem utakmica bez publike.

7. Izjava gospodina A.Vučića u kojoj od zahtijeva izvinjenje za provokaciju od Albanije je dokaz da je on legao na rudu i da od najavljene posjete premijera Albanije neće biti ništa.