среда, 21 фебруара, 2024
vesti online

KRV NIJE VODA Sinovi Vojislava Šešelja zaseli u fotelje

Geni su čudo… Sinovi Vojislava Šešelja, Aleksandar i Nikola, imenovani su nedavno za članove opštinskih veća Zemuna i Novog Beograda!

Svi bi u fotelje:  Porodica Šešelj

Svi bi u fotelje: Porodica Šešelj, Foto: Aleksandar Dimitrijević

I dok je Aleksandar Šešelj postao član najuže vlasti u Zemunu, koju su radikali formirali sa naprednjacima, Nikola Šešelj postao je član kabineta novog-starog predsednika opštine Novi Beograd, Aleksandra Šapića, koji je formirao vlast sa radikalima.
Lider radikala Vojislav Šešelj kaže za „Alo!“ da to što su njegova deca ušla u opštinske vlasti nema veze sa njim, već sa stranačkim funkcijama koje su obavljali.

– Oni su odmalena članovi stranke. Čim su navršili 18 godina, aktivirali su se, radili su u opštinskim odborima, postepeno napredovali do funkcije predsednika opštinskog odbora. I narod je hteo na ovim izborima da u opštinama gde su oni najviši stranački funkcioneri postignemo dobre rezultate. A to što su moji sinovi, to im je češće u životu odmoglo, nego što im je pomoglo. Naravno, u stranci može malo da pomaže, ali ja sam se trudio da nikad ne pomažem, nego da jednostavno samo svojim radom i kvalitetima sve zasluže – kaže ponosno Šešelj za „Alo!”. Njegov sin Aleksandar, da podsetimo, bio je i na listi za narodne poslanike, a supruga Jadranka bila je kandidatkinja za predsednika Srbije 2012. godine. (Alo)