четвртак, 11 априла, 2024
vesti online

MLADI ČAČANIN REKETIRAO MIŠKOVIĆA: Pokušao da iznudi 500.000 evra da bi imao za skupa putovanja!

Darko Ðolović (21) iz Čačka uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da iznudi pola miliona evra od vlasnika „Delta holdinga“ Miroslava Miškovića!

MLADI ČAČANIN REKETIRAO MIŠKOVIĆA: Pokušao da iznudi 500.000 evra da bi imao za skupa putovanja!

Kako Kurir nezvanično saznaje, mladić je biznismenu pretio da će, ukoliko mu ne da novac, objaviti „kompromitujući materijal“ o njemu.

– U večernjim satima 12. januara on je u biznismenovo dvorište ubacio fasciklu sa odštampanom porukom u kojoj je zahtevao novac, i pretio da će, ako mu ga ne da, objaviti snimke navodnih razgovora koji mogu uticati na ishod sudskog postupka koji se vodi protiv njega – saopštila je juče policija.
– Prilikom pretresa stana u Čačku policija je pronašla mobilni koji je koristio, dok su u stanovima uBeogradu pronađeni kompjuter i štampač na kojima je pisao odnosno štampao poruke – potvrdili su iz policije.U istoj poruci koju je ubacio u Miškovićevo dvorište, Ðolović je ostavio i broj telefona. U narednim danima on je, koristeći poseban telefon i SIM karticu, čiji je broj ostavio u poruci, svakodnevno proveravao da li mu se javljao oštećeni.
Kako navodi izvor Kurira, biznismen je ove pretnje shvatio veoma ozbiljno.  (Press)