недеља, 26 маја, 2024
vesti online

NEZAPAMĆEN SKANDAL Osmakinja oralno zadovoljavala druga na času!

Osmaci jedne novobeogradske škole imali su oralni seks pred celim odeljenjem na času hemije.

Seks, škola

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Ovaj nezapamćen skandal dogodio se još u decembru, kada je učenica oralno zadovoljila svog školskog dsruga u trenutku dok su čekali da nastavnica hemije dođe na čas.

Nastavnici i direktor ove škole, pokušali su da zataškaju ceo slučaj, ali nisu u tome uspeli jer su roditelji đaka insistirali da se stvari isteraju na čistac i da prosvetne vlasti pod hitno nešto preduzmu.

Roditleji, učenika koji su prisustvovali pravom porno filmu u učionici, kažu da su bili šokiranu kada su im deca ispričala šta se dogodilo.

– Rekli su nam da je njihova drugarica iz odeljenja pred svim učenicima oralno zadovoljila vršnjaka, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Deca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se dešava, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimili svojim moblinim telefonima. Naša deca su dugo ćutala o svemu, a onda su, jedno po jedno,. počeli da nam pričaju šta se desilo. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira….Jednu devojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da urade isto – pričaju za „Informer“ roditelji učenika osmog razreda ove škole.

Najviše ih je pogodilo to što su nastavnici i direktor pokušali da zataškaju slučaj:

– Na Nastavničkom veću raspravljalo se o seks – skandalu, ali je direktor škole, kao i većina nastavnika, insistirao da se sve zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: „Pa šta dižete toliku buku, seks je zdrav“. Devojčica i dečak koji su upražnjavali oralni seks pred celim odeljenjem nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i niihovi roditelji su potom negirali da se sve to desilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se plašimo šta bi u tom slučaju bilo sledeće. Prosvetne vlasti moraju pod hitno nešto da preduzmu – upozoravaju roditelji.

Direktor ove škole kaže za „Informer“ da je u toku postupak koji bi trebalo da pokaže šta se zaista desilo na času hemije.

– Postupak je u toku, pokušavamo da utvrdimo šta se zaista desilo! O svemu smo obavestili Ministarstvo prosvete, policiju, Školsku upravu, kao i Tim za prevenciju nasilja u školama. Đaci koji se pominju kao akteri ovog nemilog događaja dali su izjave u kojima tvrde da se ništa nije desilo…Ali to tek treba da utvrde oni čiji je to posao – ističe direktor škole u kojoj je došlo do incidenta. (Alo)