среда, 28 фебруара, 2024
vesti online

VLADIMIR ZAGRAĐANIN VEDRI I OBLAČI Dačićev „koferaš” kontroliše bezbednjake!

Bivši direktor, a sada funkcioner Socijalističke partije Srbije i kum Ivice Dačića, koji je hapšen u čuvenoj aferi „kofer” 2006. godine, Vladimir Zagrađanin vratio se u velikom stilu na srpsku političku scenu i kontrolisaće srpske službe bezbednosti!

Alo, Ivice, kofer je dobro obezbeđen: Zagrađanin

Alo, Ivice, kofer je dobro obezbeđen: Zagrađanin, Foto: Vesna Lalić

Vladimir Zagrađanin se posle desetogodišnjeg „povlačenja“ iz srpske politike ponovo na velika vrata vratio u nju, postao je član Predsedništva Socijalističke partije Srbije, stranke u kojoj je nekada bio direktor, a od konstituisanja novog saziva srpskog parlamenta Dačićev kum biće čovek koji će kontrolisati rad svih bezbednosnih službi u Srbiji!

Zagrađanin je, naime, kao poslanik SPS-a ispred te partije imenovan za člana skupštinskog Odbora za kontrolu svih službi bezbednosti, kome predsedava Igor Bečić iz Srpske napredne stranke, dok je njegov zamenik još jedan istaknuti funkcioner socijalista Dušan Bajatović.

Pored toga što je Zagrađanin kum lidera SPS-a, on je, kako saznaje „Alo!“, i jedan od Dačićevih savetnika za kadriranje u stranci.

– Vladimir zapravo nikada nije ni odlazio iz stranke, on je uvek bio tu. Sada se samo zvanično vratio i ponovo počeo da „vedri i oblači u stranci“ – kaže naš izvor iz vrha SPS-a. (Alo)