понедељак, 27 маја, 2024
vesti online

www.petarjovanovic.net

Dinar oslabi 0,2 odsto

RTV pre 6 sati

RTV: Dinar oslabi 0,2 odsto

BEOGRAD – Dinar će danas oslabiti prema evru 0,2 odsto, i zvanični srednji kurs iznosiće 121,6558 dinara za jedan evro, saopšteno je iz Narodne banke Srbije (NBS). Nacionalna valuta će prema zajedničkoj valuti evrozone vredeti 0,9 odsto… »

Konferencija o pristupanju Srbije STO i pregovorima sa EU

RTV pre 56 minuta

RTV: Konferencija o pristupanju Srbije STO i pregovorima sa EU

BEOGRAD – U Beogradu će danas biti održana konferencija o pristupanju Srbije Svetskoj trgovinskoj organizaciji i početku pregovora sa EU u organizaciji Centra za međunarodne i bezbednosne poslove – ISAC fonda. Kako je najavljeno, skup će… »

Tramp pozvao je danas na uvođenje totalne zabrane ulaska muslimanima u SAD

Tramp: Muslimanima zabraniti ulazak u Ameriku

Pretendent za kandidaturu Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp pozvao je danas na uvođenje totalne zabrane ulaska muslimanima u SAD, koja bi trebalo da bude na snazi dok se Kongres o tome ne izjasni.

Tramp je u saopštenju naveo da ankete javnog mnjenja ukazuju na mržnju muslimana prema Amerikancima, što bi moglo da rezultira novim napadima.
– Bez obzira na ankete, svima je očigledno da je mržnja neshvatljiva. Odakle ta mržnja potiče i zašto, to moramo da utvrdimo – naveo je Tramp, prenele su agencije.

 
Prema njegovim rečima, dok se to ne uradi i ne shvati problem i opasnost koju predstavlja ta pretnja, SAD ne mogu biti „žrtva užasnih napada ljudi koji jedino veruju u džihad i nemaju osećaja, niti

Opširnije…