среда, 28 фебруара, 2024
vesti online

ŽIVOTNO OSIGURANJE 0652039029

Prezentacija

Šta znači životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor ž ivotnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! 0652039029

Penzioneri: Da nam se vrati oteto

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana

Udruženje sindikata penzionera Srbije organizovalo je u pet do podne na Trgu Nikole Pašića u Beogradu Ilustracija, foto – Kurir protest zbog smanjivanja penzija. Sindikat penzionera Srbije zatražio je od poslanika Skupštine Srbije da pokrenu inicijativu za poništavanje Zakona o privremenom uređenju… »

Da Ustavni sud proglasi zakon neustavnim

Beta pre 3 dana

BEOGRAD, 15. aprila 2015. (Beta) – Predstavnici više udruženja penzionera, njih oko 2.000, pozvali su u sredu Ustavni sud Srbije da proglasi neustavnim Zakon o privremenom uredjenju načina isplate penzija, jer je taj zakon suprotan Ustavu. Penzioneri su, nakon dvočasovnog protesta na Trgu Nikole… »

Penzioneri izašli na ulice zbog smanjenja penzija

N1 Info pre 3 dana

Udruženje sindikata penzionera Srbije protestovalo je, u 11.55 časova, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, jer smatraju da im je država nezakonito smanjila penzije. Oko hiljadu penzionera zatražilo je od države da im vrati novac bez kojeg su ostali zbog odluke o smanjenju penzija. Njihova glavna… »

Za besplatne udžbenike se prijavilo 149.358 učenika

RTV pre 3 dana

RTV: Za besplatne udžbenike se prijavilo 149.358 učenika

BEOGRAD – Za besplatne udžbenike, koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u okviru Projekta „Besplatni udžbenici za školsku 2015/2016. godinu“, prijavilo se ukupno 149.358 učenika, saopštilo je danas to ministarstvo.
Udžbenike će dobiti učenici u osnovnim školama u 11 kategorija i to na osnovu razreda i grupe, a čiji su se roditelji/staratelji prijavljivali u školama od 2. do 23. marta. Prema tim kriterijumima, besplatne udžbenike će dobiti… »

Penzioneri: Proglasiti zakon neustavnim

Radio 021 pre 3 dana

Predstavnici više udruženja penzionera, njih oko 2.000, pozvali su danas Ustavni sud Srbije da proglasi neustavnim Zakon o privremenom uredjenju načina isplate penzija, jer je taj zakon suprotan Ustavu. Penzioneri su, nakon dvočasovnog protesta na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, predali zahtev… »

Penzioneri vlastima: Stop otimačini i kršenju osnovnih prava

Slobodna Evropa pre 3 dana

Penzioneri, okupljeni oko Udruženja sindikata penzionera Srbije, protestovali su u centru Beograda tražeći od države da im vrati novac bez kog su ostali zbog odluke o smanjenju penzija. Vlastima su poručili da ukoliko nadležni uskoro ne odgovore na njihov zahtev za ocenom zakonitosti i ustavnosti… »

Sindikat penzionera: MMF nije rekao da se smanje penzije

N1 Info pre 3 dana

Potpredsednica udruženja sindikata penzionera Marija Todorović kaže da penzioneri veoma teško žive sa 25 hiljada dinara mesečno i da im je ugrožena egzistencija. Ona kaže da je prekršen zakon kojim, kako ističe, penzije treba da se usklađuju sa platama dva puta godišnje. Udruženje sindikata… »

Penzioneri protestuju i zahtevaju

B92 pre 4 dana

B92: Penzioneri protestuju i zahtevaju

Beograd — Udruženje sindikata penzionera Srbije (USPS) održaće protest u 11.55, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, jer smatraju da im je država nezakonito smanjila penzije
Članovi USPS pozvali su ne samo penzionere, već i sve građane „koji se osećaju oštećenim“, nezaposlene, da dođu na protest, 15. aprila. Očekuju se od 5.000 do 10.000 ljudi. Među zahtevima penzionera je izmena Zakona o penzijskom… »

Penzioneri Dižu Bunu: Protest 15. aprila u 5 do 12!

Kurir pre 9 dana

B92: Penzioneri Vladi: Vratite penzije

BEOGRAD – Protest penzionera zbog, kako su istakli, neustavnog i nezakonitog smanjenja penzija biće održan u sredu 15. aprila na Trgu Nikole Pašića, sa početkom u pet do 12 sati, najavilo je danas Udruženje sindikata penzionera Srbije. Predsednik tog udruženja Milorad Vujasinović rekao je da se na… »

10 DANA DŽABE U BANJI: Penzioneri, prijavite se do 20. aprila!

Kurir pre 9 dana

BEOGRAD – Rok za prijavu penzionera za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jedu od 24 banje u Srbiji, produžen je do 20. aprila, saopštio je danas Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije (PIO). Rok za prijavu penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama… »