понедељак, 20 маја, 2024
Sportvesti online

Sport

RASTALI SMO SE, NE BIH O RAZLOZIMA! Novak Đoković se oglasio: Reći ću samo ovo – TAČNO JE!

Novak Đoković se oglasio o velikoj promeni.

 Novak Đoković IZVOR: PROFIMEDIA

Novak Đoković potvrdio je da se rastao sa menadžerskim tandemom Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro, posle 15 godina. On je nakon pobede protiv Tomasa Ečeverije na Mastersu u Parizu govorio o toj promeni i o uspostavi nove saradnje – sa agentom Markom Madenom.

„Da, promenio sam deo tima menadžeri Edoardo i Elena, koji su bili uz mene više od deset godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, biće potrebni meseci da postavimo novi sistem ali radujem se onome što dolazi“, rekao je Novak.

„Neću da ulazim u razloge zašto smo se rastali, samo smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to“, dodao je Đoković.

Nole je uz prethodne saradnike ispisao tenisku istoriju, a kao i do sada, nije se libio da napravi radikalni rez u svom okruženju ako smatra da će mu ta promena doneti bolje rezultate, na terenu i van njega. I za prethodnih 20 godina pokazao je da odlično zna šta radi.

BONUS VIDEO:

 

IZVOR: MONDO/NEMANJA STANOJČIĆ

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI