Đoković cepa majicu u toaletu i baca je na pod, pršte reakcije u svetu tenisa 1Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Srpski teniser Novak Đoković našao se u zanimljivom video snimku Asocijacije teniskih profesionalaca.

Niko od nas u Srbiji verovatno nikada nije očekivao da će Đokovića videti u nekom rijalitiju, a upravo to nam ATP servira ovih dana.

Novak i Endi Mari su u centru pažnje emisije „The Tour“, koja na šaljiv način opisuje život tenisera kao da je reč o rijalitiju.

Bert Kričli i Frejzer Meknajt su tu kao Novak i Endi Mari, a ovaj snimak je privukao mnogo pažnje u teniskom svetu. U njemu Mari i Đoković navodno pričaju kako je sve skriptovano i kako se oni samo trude da sve izgleda što prirodnije tokom godine.

Možda se pravom Endiju ne sviđa baš ovaj scenario kojim mu je počela godina pošto se teško sastavlja na terenu. A scenario možda ne prija ni Novaku koji je zaustavljen u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera posle 20 pobeda u polufinalima i finalima tog turnira.

U interesantnom videu se našao i Karlos Alkaraz koji je reagovao na društvenim mrežama navodeći da će s uzbuđenjem gledati video, a reagovao je i Endi Rodik, piše Nova.

Nekadašnji teniski as je uživao u zanimljivom, šaljivom i delom sarkastičnom video snimku i pokazao je koliko mu se svideo, ali i šta ga je najviše „slomilo“.

Vavrinka je ljutito pogledao ličnog asistenta, koji mu je prišao za stolom, dok je asistent pratio i Alkaraza i „brifovao“ ga u hodniku.

„Ovo je briljantno, deo sa Stenom Vavrinkom me je slomio“, kaže Rodik, dok se sita ismejala i američka teniserka, Rodikova zemljakinja Koko Gof.

„Ovo je urnebesno, bože moj. Ko god je smislio ovaj koncept, zaslužuje povišicu“, napisala je Gof.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.